Bli medlem

1. Bli medlem för att stötta Enhets fortsatta existens. Du blir medlem genom att gå in på Bli medlem. Välkommen!
Genom att bli medlem så kan du också välja att engagera dig och vara med i att utveckla Enhets politik och idéer.
Du kan självklart delta på årsmötet oavsett hur mycket du engagerar dig. Men vill du engagera dig mer så kan du
också ställa upp i valet för din kommun. Och självklart hjälper vi dig med det!

Genom att bli medlem kan du även gå med i någon av de arbetsgrupper som finns eller skapa en egen och engagera dig i något som ligger dig varmt om hjärtat. Om du älskar att skriva så har du möjlighet att delta i Skrivarstugan för Enhet.

Var med på evenemang såsom marknader, festivaler, mässor och andra händelser i din närhet för att sprida Enhets budskap. Du kan även titta i Kalendariet för att se var Enhet ska vara med nästa gång.

Vill du bli kontaktperson på din ort, hör av dig! Delta i din lokalgrupp eller starta en egen! Studera Enhet och sprid Enhets visioner och politik.

Dela vidare!

1. Följ oss och dela vidare på sociala medier! Chatta, twittra, blogga och dela med dig av budskap och information i Enhets anda. Adresserna hittar du längst ned till höger här på hemsidan.

2. Berätta om Enhet och vår hemsida till din familj, vänner och kollegor! Ju fler likasinnade vi kommer i kontakt med, desto fortare kan vi förverkliga våra visioner.

3. Dela ut foldrar, affischer och vykort om Enhet på anslagstavlor, caféer, bibliotek och liknande. Du beställer material här på hemsidan eller skriver ut själv. Se under filer och dokument.

4. Kontakta media, allt från din lokala tidning till radio och massmedia – tipsa dem om Enhet! Vill du skriva insändare kan du ta information från vårt partiprogram, visioner, vår blogg eller från Enhetsfoldern. Eftersom det är viktigt att det blir i Enhets anda får du gärna kontakta oss för hjälp.

Stöd oss!

1. Skänk en slant. Enhet är helt beroende av frivilliga gåvor. Vi behöver alla resurser vi kan få för att sprida information om Enhet. Vi vill att alla röstberättigade i Sverige ska få veta att Enhet finns som ett alternativ inför nästa val. Läs mer om hur du kan stödja oss – Stöd Enhet

Tack för att du vill hjälpa till! Vi behöver dig, du är värdefull!

Länkar

Bli medlem

Skrivarstugan

Kalendariet

Stöd Enhet