Riksdagskandidater

1 - Anders Axner

Riksdagskandidat

Jag engagerar mig för Enhet därför att partiet har visionen om ett i grunden gott samhälle, och om Enhet kommer in i riksdagen kan förändringen till detta samhälle ta riktig fart. Jag odlar ekologiska grönsaker, äter vegetariskt, spelar badminton, gör yoga, sjunger i kör, mediterar, är pensionär, pappa och morfar, civilingenjör som jobbat inom IT med "Information" som specialitet. Som talesperson sprider jag kunskap om Enhet genom att resa runt till lokala grupper i landet.

2 - Åsa Runander

Riksdagskandidat

Inom Enhet har jag hittat de värdegrunder jag själv vill se bland mina medmänniskor och som jag förhoppningsvis själv utvecklat genom åren, med mina barn, familj och vänner som största läromästare. De viktigaste jag lärt mig är acceptans av det som är, vikten av att lyssna på mitt hjärta och att människor måste få leva som dem de är. Det är feminina egenskaper som ska balanseras med de rådande maskulina egenskaperna till en enhet. Personlig balans skapar frid.

3 - Peter Ericsson

Riksdagskandidat

Egen företagare inom IT. Allt från prestandatester till Webutveckling. Jag brinner för utbildning och den "kaordiska organisationen". Där full transparens och samtycke till beslut är viktiga komponenter för framtida organisationer.

4 - Sara Hamidi Widén

Riksdagskandidat

Jag är leg. fysioterapeut och har arbetat med integrativ medicin i flera år. Mitt politiska engagemang inspireras av naturen. Naturens mångfald och sätt att skapa struktur och balans. Beslutsfattandet i samhället är i skriande behov av systemiskt förhållningssätt. Skulle fler av samhällslösningarna härma naturens sätt att lösa problem har samhället kommit en bra bit på vägen mot hållbarhet och välmående. Här vet jag att jag kan bidra med mycket.

5 - Path Hjalmarsson

Riksdagskandidat

För mig har utveckling och omtanke om mina medmänniskor varit den morot som givit energi och mening med livet. Det har resulterat i utbildningar som Undersköterska, fotvårdare, massör, rosenterapeut och homeopat. Användning för mina utbildningar får jag på salongen Helhet för harmoni. Jag önskar ett samhälle där praktisk , teoretisk och känslomässig kunskap mäts lika och används på rätt plats.

6 - Ulf Wåhlström

Riksdagskandidat

Under några år funderade jag ofta över vad som var meningen med livet. Fanns det en större mening än jag var medveten om? Var det värt att ge så mycket tid och energi åt företagsverksamhet? Vad hade vi skapat för samhälle egentligen? Vart tog människan vägen? Vad var livskvalité och lycka?

7 - Sara Nordin

Riksdagskandidat

Ett samhälle med Existenslinjen som grund, där alla människor har ett värde för att de existerar, inte för vad de presterar, vill jag leva i. Naturresursdelning och medborgarandel är mina hjärtefrågor. Livet består av så mycket mer än arbete. Jag jobbar på en myndighet. Jag tycker om poesi och dans och att vara i naturen.

8 - Ulla Skog

Riksdagskandidat

9 - Lars-Olof Landin

Riksdagskandidat

10 - Annika Wesche

Riksdagskandidat

Min önskan är ett mänskligare samhälle där människor, djur och natur lever i samklang. Därför arbetar jag med Enhet. "Inre frid ger yttre fred" är en vision som berör mig. Fördjupad självkännedom gör möten vackra och innehållsrika och ger förutsättningar att skapa en bättre värld. Medborgarandel, hälsofrihet, barn och skola är viktiga frågor. Det sista året har jag arbetat med partiprogrammet, riksdagskandidaterna och att ordna möten. Jag lever själv med nära kontakt med barn och barnbarn.

11 - Lena Galin Ohlson

Riksdagskandidat

12 - Patrik Håkansson

Riksdagskandidat

13 - Jimmy Lindsjö

Riksdagskandidat

14 - Annica Andersson

Riksdagskandidat

Jag driver en redovisningsbyrå och har arbetat med ekonomi i tjugofem år. Jag skriver tankeväckande böcker, noveller, romaner, essäer och jag bloggar som Fru Andersson. I bloggen skriver jag om viktiga saker som vi möter i livet. Jag bor i Hjo och har sommarställe på Öland. Jag har två vuxna barn och ett barnbarn

15 - Jonny Andrén

Riksdagskandidat

Hej! glad pensionär som njuter dagen med hobbysmide och nu den varma tiden tar jag en tur med min vespa i det vackra landskapet och ibland en tur till Danmark.Mina tre vuxna barn och 6 barnbarn besöker jag lite då å nu. Efter mer än 40 år av politiskt deltagande och fackligt arbete har jag nu landat tryggt i Enhet, jag hoppas nu att tillsammans med Er skapa bättre förutsättningar för ett fint samhälle. Tack Jonny A

16 - Christina Asplund

Riksdagskandidat

17 - Ann-Marie Lindholm

Riksdagskandidat

Min vision med Enhet är att samverka för ett göra människor friskare! Fokuserar på friskvård, "Mat som medicin" är mitt motto. Jag är Produktkonsult för Morinda Sweden AB och har använt deras Noni produkter varje dag i 16 år. När Enhet inför Medborgarandel, så kommer den ekonomiska stressen att minska och då får vi automatiskt friskare medborgare, när vi slipper oroa oss för vår försörjning. Jag har två vuxna barn och nyligen blivit farmor.

18 - John Bark

Riksdagskandidat

Det är soft att vara med ett parti som har visoner som kan skapa en bestående världsfred och enhet mellan alla Jordens folk. Jag ser att Enhet representerar en folkgrupp och en vibration som inte finns representerad i riksdagen än. En spirituell folkgrupp med en sann och förenande kraft. Jag vill beskriva Enhets politik som om den vore skapad av ett naturfolk. Besök gärna min hemsida. Där finns utförlig info om min politiska gärning, person och mina intressen! www.johnbark.se

19 - Leila Birgitta Parkko

Riksdagskandidat

20 - Johan Hallberg

Riksdagskandidat

Jag har en bakgrund som konstnär och bildpedagog, är 42 år och bor i Järna. De politiska områden som jag fokuserar mest på är hälsa, samt naturrelaterade frågor. Jag engagerar mej i Enhet som ansvarig för våra sociala medier.

21 - Gunilla Wigertz

Riksdagskandidat

22 - Martin Richards

Riksdagskandidat

Stora förändringar har störst möjlighet att lyckas när man har en tydlig vision. Enhetens vision "Inre frid ger yttre fred" är en vision som berör mig djupt. Den gav mig insikten om att jag, ingen annan, kan skapa fred i mitt liv. Bland mina andra drivkrafter finns lusten att ständigt utveckla och utvecklas i ett livslångt lärande tillsammans med andra sökare. Tillsammans med Enhet kommar jag att verka för att skapa det samhälle som inte finns (ännu).

24 - Marcus Forstén

Riksdagskandidat

25 - Tomas Read

Riksdagskandidat

26 - Pernilla Oliw

Riksdagskandidat

27 - Jessica Jonsson

Riksdagskandidat

Vi behöver skapa ett samhälle och en värld där - människa, djur och natur är i fokus. Där medmänsklighet och samverkan växer och där de inre kärleksfulla värdena prioriteras. Jag arbetar idag som förskollärare med stort intresse för värdegrundsutveckling och hälsofrämjande arbete. Enhets visioner representerar den visdom som så starkt brinner i mitt hjärta och den väg som jag så innerligt tror på och vill verka för. Här kan du läsa mer om mig. www.himla-tur.com

28 - Perry Forstén

Riksdagskandidat

29 - Arne Deilert

Riksdagskandidat

30 - Mix Martineau

Riksdagskandidat

31 - Helena Lindeberg

Riksdagskandidat

32 - Leif Toshan

Riksdagskandidat