Styrelsen

Vitek Ronovsky

Roll: Styrelseordförande
vitek.ronovsky@enhet.se

Jag ser ett helt nytt paradigm sprida sig långsamt men oundvikligt i världen. Min mission är att bidra till dess fullständiga förverkligande genom Enhet. För våra medel är redan närvarande i målet...

John Bark

Roll: Vice ordförande
john.bark@enhet.se

Jag är en av de som vaknat upp och funnit resonans i Enhet. Fred är vad jag krigar för. Frihet är fred. Kunskap är vägen

Pernilla Oliw

Roll: Kassör
pernilla.oliw@enhet.se

Det blir mer och mer tydligt för mig att inre frid är nyckeln. Jag vill lyfta lufta och reflektera. Som en vis kvinna sa: It´s not about the kitchen.

Peter Ericsson

Roll: Sekreterare
peter.ericsson@enhet.se

Egen företagare inom IT. Allt från prestandatester till Webutveckling. Jag brinner för utbildning och den "kaordiska organisationen". Där full transparens och samtycke till beslut är viktiga komponenter för framtida organisationer.

Jonny Andrén

Roll: Ledamot
jonny.andren@enhet.se

Profil kommer snart

Mikael Faxén

Roll: Suppleant
mikael.faxen@enhet.se

Jag sporras av visionen på ett kärleksdrivet samhälle. Ett samhälle där vi samarbetar istället för konkurrerar, förstår istället för fördömer, delar istället för undanhåller, frigör istället för kontrollerar, inkluderar istället för exkluderar och vårdar istället för exploaterar. För mig står Enhet för kärlek, kärleken till oss själva, till varandra, till naturen och till planeten.

Ulla Skog

Roll: Suppleant
ulla.skog@enhet.se

Profil kommer snart

Konrad Swenninger

Roll: Suppleant
konrad.swenninger@enhet.se

Profil kommer snart